Castellano  |  Français  |  English
  Reduir Tamany inicial Ampliar  
      
Des de 2006, la Biblioteca Carles Fages de Climent organitza mensualment clubs de lectura, adreçats tant a adults com a adolescents, de manera presencial o virtual i, des del 2013, al públic infantil.

Aquesta activitat serveix per promoure la lectura a partir de llibres escollits per la mateixa biblioteca i que es comenten entre tots els inscrits.

El dia de la tertúlia s'aprofita per entregar als usuaris del club el proper llibre i s’hi afegeix una guia de lectura que resumeix la biografia i la bibliografia de l'autor/a i una breu descripció de la novel·la i temàtiques relacionades amb aquesta.

Puntualment convidem a escriptors/es i/o persones vinculades al llibre escollit per tal d'aprofundir amb la lectura triada.

Els clubs de lectura són una eina dinàmica, oberta al públic en general, que té com a eix vertebrador el llibre a partir del qual es crea un ambient agradable i enriquidor, aglutinador de comentaris, opinions i diferents visions per part dels assistents.

  Des d'aquesta Biblioteca us convidem a gaudir de les tertúlies i de la companyia de persones que atretes per la lectura.

La Biblioteca us ofereix una àmplia oferta de clubs de lectura, entre els quals trobareu el que més us encaixa per edat o per interessos i aficions: adults, juvenil, infantil, novel·la, poesia, teatre, òpera, lectura fàcil, etc.

Aquí trobareu les guies de lectura que hem utilitzat per les nostres trobades:
[Als clubs de lectura hem llegit...]

Paral·lelament, la biblioteca informa, assessora i facilita llibres per a d'altres clubs de lectura organitzats per associacions, centres d'ensenyament, aules de lectura, etc. de Figueres i comarca.
Biblioteca Fages de Climent - Plaça del Sol, 11 - 17600 Figueres | T 972 67 70 84 | info@bibliotecadefigueres.cat   RSS