Castellano  |  Français  |  English
  Reduir Tamany inicial Ampliar  

Es pot fer des de qualsevol taulell de la Biblioteca, cal mostrar el DNI. En la nostra Biblioteca els menors de 14 anys necessiten una autorització dels pares o tutors [zona Internet Sala Infantil] . El personal de la Biblioteca us facilitarà la identificació d'usuari i la contrasenya per accedir als ordinadors.
Cada usuari disposa de 20 sessions mensuals d’un màxim d’1 hora de durada. Les sessions reservables comencen a les hores en punt (Planat 2). També trobareu ordinadors sense reserva prèvia, on us podreu connectar durant un màxim d’una hora (Planta 1). La informació creada o obtinguda es pot imprimir o guardar en un dispositiu extern.
Els ordinadors es poden reservar per [Internet] o des dels ordinadors de la Biblioteca habilitats per aquesta funció. Les reserves es poden realitzar fins a 5 dies vista. No es poden reservar dues hores seguides al mateix ordinador. Les reserves es poden anular.
Hi ha ordinadors on es poden realitzar sessions de 15 minuts.
Cada usuari disposa d'un crèdit d'impressió que cal tenir carregat abans d'imprimir. Les impressions es podran fer en blanc i negre o en color.

    
Els usuaris de la Biblioteca poden connectar-se a Internet gratuïtament des dels seus dispositius mòbils gràcies a la xarxa sense fils de connexió a Internet (wi-fi) que hi ha instal·lada.

La Biblioteca us ofereix el servei d’us de dispositius mòbils per poder connectar-vos a través del Wi-Fi.
[Reglament tauletes]

La connexió és limitada (30 sessions de 2h per usuaris registrats). A sota les taules, trobareu els punts de corrent per poder recarregar les vostres bateries.
Biblioteca Fages de Climent - Plaça del Sol, 11 - 17600 Figueres | T 972 67 70 84 | info@bibliotecadefigueres.cat   RSS